Основана през 1994, ТИПС ЕООД извършва строителство и ремонти на сгради и учреждения на територията на цялата страна. Основна дейност на фирмата е проектиране и строеж на различни по функция, и предназначение обекти, ремонтни дейности и реконструкция на вече съществуващи сгради и съоръжения. Изграждане на водопроводни, канализационни и противопожарни системи.

За своето съществуване, фирмата придоби опит в изграждане на обекти в следните сфери на строителство:

  • Обекти за индустриалната инфраструктура
  • Обекти за социалната инфраструктура
  • Еднофамилни къщи и жилищни сгради
  • Хотели
  • Административни и търговски обекти
Екипът на ТИПС ЕООД се старае да предложи на своите клиенти кратки срокове на изпълнение, гарантира използването на първокачествени материали. За извършване на своята дейност фирмата разполага със собствена база и необходимо оборудване от водещи световни производители.
Високото качество на услугите и професионалното отношение на екипа, направиха фирмата предпочитан партньор от много държавни институции, инвестиционни фирми в областа на строителството и архитектурни студия. За да задоволи изцяло нуждите на своите клиенти, ТИПС ЕООД предлага богата гама от услуги и ремонтни програми за цялостно изграждане или реновиране на сгради.
Програмите включват проучване, цялостно проектиране, изграждане, подробен вътрешен дизайн и обзавеждане на жилища, промишлени помещения и обществени сгради.
Всеки от проектите се изработва по индивидуално задание на клиента.